woensdag 25 maart 2015

Shawl en meer

Zo, eindelijk weer een update. Handwerken gaat nog niet zo snel, dus bloggen is er dan ook niet veel bij ;)


Het pakket van de Mongolia shawl van Christel Seyfarth had ik al heel lang in huis liggen, maar door allerlei omstandigheden kwam het er maar niet van hier aan te beginnen. Toen ik echter de shawl tegen kwam bij Hannie van Tintangel begon het toch te kriebelen en ben ik er dan eindelijk aan begonnen. Met dank aan haar uitleg hoe zij de shawl is gaan breien en vele tips verder, ben ik er dan toch aan begonnen :)
Eerst ging er van alles mis, maar uithalen en weer opnieuw beginnen, gewoon even wennen aan de fair isle techniek en het patroon en dan gaat het snel beter  en het is leuk en verslavend om te doen! 
Ondertussen probeer ik iedere dag wel een paar naalden te doen. 
 En sokken, er staan altijd wel een paar sokken op pennen.


 Inspiratie voor de retrodeken van Karin aan de haak.
Maar daar ben ik nog niet uit.En zoals altijd genieten van de honden! Onze oudje wordt echt oud nu, maar onze mini houdt hem nog levendig. Alhoewel dit er wel heel rustig uitziet ;)

5 opmerkingen:

 1. Prachtige sjaal zijn dat ben beneiuwd hoe het straks er uit komt te zien. Heerlijk he die boefjes in de mand. Naastmij ligt er ook een. zo leuk...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Christel wil ik ooit ook nog eens een sjaal breien, ze zijn zo mooi, een droom gewoon. En sokken staan ook hier altijd op de pennen, lekker ontspannend om doen vind ik. De honden liggen zo schattig samen in het mandje.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naar aanleiding van je berichtje op mijn blog ben ik even komen kijken. Wat leuk! De Mongolia shawl van Christel Seyfarth heb ik een paar jaar geleden ook gemaakt! Ik vond het heel leuk om te doen. Ben jij inmiddels opgeschoten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog niet echt veel verder. Maar na de geboorte van kleinkind in oktober heb ik de dingen voor hem afgerond en kan ik weer los 😊
   Wat leuk dat jij ook de shawl hebt gebreid!

   Verwijderen
 4. ohhhh....wat zijn die lief voor elkaar ♥ hartverwarmende fotos hier op jouw mooie blog....lieve baby foto's met prachtige dekentjes en nu deze twee schatten....geweldig ♥

  BeantwoordenVerwijderen