donderdag 22 augustus 2013

Pruimentijd

Net als andere jaren verdwijn ik min of meer in de zomer;-) Handwerken wordt dan sowieso op een lager pitje gezet, met warmte lees ik liever een boek.

Maar meestal in de pruimentijd begint het wel weer te kriebelen. Dit keer iets later, het verlies van onze hond hakt er flink in. Gelijk even daarover; Josee jou reactie stond in spam en gezien ik tegenwoordig modereer als een berichtje al wat langer staat i.v.m. spam, heb ik dat over het hoofd gezien. Later nog geplaatst, en ik meen zelfs van nog iemand anders. Beide waren ineens ook weer verdwenen:( Geen idee wat er dan mis ging, die van Josee vond ik weer , de andere helaas niet... Sorry!

Hoe dan ook wil ik iedereen danken voor de lieve reacties op dat bericht! Voorzichtig kijken we hierin weer vooruit en ondertussen is er een klein monstertje hier komen wonen;) Nee geen hond gelijk weer, dat zal er vast nog wel van komen een keer, maar nu nog maar even niet.


En ja, het is pruimentijd en dan wordt het tijd weer eens wat te bakken of pruimenmoes te maken o.i.d.
Lekker!5 opmerkingen:

 1. Zoiets hakt erin Martine, neem de tijd. Neem lekker de tijd in pruimentijd. Ik stond net ook een pruim te eten en bedacht dat ik tóch nog maar een keer pruimenjam ga maken.
  Spam, tjsa dat kan gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker pruimentaart....

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, een dier verliezen is niet alles, ik spreek uit ervaring. Maar je hebt een schat van een poesje nu in huis, hier zijn er al 4 sinds de hond overleed en geen hond meer sindsdien. Succes met het verwerken van de pruimen, ik ben er geen fan van.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een droppie...mooie foto! ik lees het nu pas van jullie hondje...zo sneu. Geef het maar de tijd en laat in die tijd je maar lekker vertroetelen door dit schatje! Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kijk af en toe of er al iets nieuws is te bewonderen maar de pruimentijd duurt erg lang dit jaar........

  BeantwoordenVerwijderen